Aankopen

Voor kopers is het een lastige woningmarkt. Waar kopers tussen 2008 en 2015 de woningen voor het uitkiezen hadden, is na die woningmarktcrisis de markt volledig omgeslagen.

Een huis kopen in een verkopersmarkt

Voor kopers is het een lastige woningmarkt. Waar kopers tussen 2008 en 2015 de woningen voor het uitkiezen hadden, is na die woningmarktcrisis de markt volledig omgeslagen. Nu hebben de verkopers de kopers bij wijze van spreken voor het uitkiezen. Zulke tijden vragen om een andere aanpak en dat is dan ook de reden dat steeds meer mensen zich richten tot de aankoopmakelaar om op die manier de kans van slagen te vergroten. Wij werken in alle prijsklassen en ons werkgebied strekt zich uit over heel Limburg, en Brabant.

Altijd bereikbaar

Een goede aankoopmakelaar onderscheidt zich op het moment door een realistisch advies, goede informatievoorziening, kennis van de markt, uitstekende relaties met andere makelaars en geduld… veel geduld! Een RE/MAX makelaar staat altijd voor je klaar, ook wanneer er donderdagavond of zaterdagmiddag ineens een vraag bij je opkomt. Je makelaar gaat mee naar de (2e) bezichtiging of een open huis en adviseert je over de tijdlijn en plan van aanpak. Zijn er redenen om een bouwkundige keuring of een funderingsonderzoek uit te voeren dan leggen we uit waarom. Je krijgt bij de aankoop van een woning en bij een appartement helemaal, te maken met veel informatie. Je RE/MAX makelaar helpt je hier doorheen te worstelen en zorgt dat je precies weet wat je koopt. Verder bereiden we samen je bod voor, brengen het tijdig uit en vieren feest met je zodra het gelukt is om je droomwoning te kopen!

Wil je direct een afspraak maken met één van onze aankoopmakelaars?

Zet ons aan het werk!

Verkopen / Kopen / Hypotheek / Waardebepaling

REMAX Dé Makelaar