Gratis waardebepaling

Wat is uw woning nu eigenlijk waard?

Wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?

In de huidige markt is waarde een relatief begrip. Het bepalen van de marktwaarde van een woning hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de omgeving, de ligging en vraag & aanbod in de regio. Ook de kenmerken van een woning en de staat van onderhoud beïnvloeden de marktwaarde.

De RE/MAX makelaar heeft lokale kennis en expertise om uw woning op basis van alle factoren op de juiste marktwaarde te schatten. Een waardebepaling door RE/MAX is gratis en verplicht u tot niets!

Na een bezoek van de makelaar ontvangt u een indicatie van de marktwaarde van uw woning. Ook krijgt u advies over verbeteringen die meerwaarde op kunnen leveren en wordt u geïnformeerd over onze werkwijze.

Heeft u verhuisplannen en overweegt u uw huis te verkopen óf bent u gewoon nieuwsgierig naar de (over)waarde van uw woning? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan. Na uw aanvraag wordt er contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak. 

Verschil tussen een waardebepaling & de WOZ-waarde

Net als een waardebepaling is de WOZ-waarde een indicatie van de waarde van een woning. Alleen wordt bij het bepalen van de WOZ-waarde door gemeenten gekeken naar de verkoopprijs van vergelijkbare woningen van het voorafgaande jaar, en niet naar de huidige markt.

Hierdoor kan er een groot verschil ontstaan in de WOZ-waarde en de marktwaarde van uw woning. Bij het bepalen van de actuele marktwaarde van uw woning spelen veel meer eigenschappen van de woning mee. Denk bijvoorbeeld aan een onlangs nieuw geplaatste badkamer of keuken, een gerenoveerde zolder of het energiezuinig maken van uw woning.  

Een waardebepaling geeft een realistisch beeld van de (over)waarde van uw woning op dit moment en in de huidige staat. RE/MAX geeft u graag inzicht in de huidige marktwaarde van uw woning. Onze makelaar plant graag een afspraak met u in voor het maken van een gratis waardebepaling!

Zet ons aan het werk!

Verkopen / Kopen / Hypotheek / Waardebepaling

REMAX Dé Makelaar