Over ons

RE/MAX doet het anders, RE/MAX doet het beter!

Droomcarrière? RE/MAX Dè Makelaar!

We brengen per week heel wat uren werkend door, dus dan kan je baan maar beter heel fijn zijn. Toch slepen velen van ons zichzelf elke dag met frisse tegenzin naar het werk om daar de hele dag opgesloten te zitten in een baan die knelt, en waarvan de glans al jaren geleden verdwenen is. Herken je dit gevoel? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: het kan ook anders!

 

Vijf redenen waarom je vandaag nog als makelaar bij RE/MAX Dè Makelaar aan de slag wil!

 

Werken hoeft niet als een sleur te voelen. Werken kan leuk zijn en leerzaam, werk kan je uitdagen en blij maken, daar weten we bij RE/MAX Dè Makelaar alles van! Natuurlijk kun je dat het beste gewoon zelf ervaren, maar om je alvast een stukje op weg te helpen geven we je graag zes redenen waarom ook jij vandaag nog als zelfstandig makelaar via RE/MAX Dè Makelaar aan de slag zou moeten gaan.

1. Je bent eigen baas
RE/MAX heeft een nieuwe manier van werken geïntroduceerd in de makelaardij, waarbij je als makelaar niet in loondienst werkt, maar als franchiseondernemer. Bij RE/MAX werk je dus voor jezelf, maar nooit alleen. Als franchisenemer ontvang je ondersteuning vanuit ons nationale en internationale netwerk, maar je bent wel lekker eigen baas.
2. Ervaring is niet noodzakelijk
Je leest het goed: ervaring is niet noodzakelijk. Wij vragen niet om diploma’s en jarenlange werkervaring. Om bij ons als makelaar aan de slag te gaan, hoef je alleen maar over een flinke dosis motivatie te beschikken. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

3. Wij verzorgen je opleiding
Nóg zo’n mega voordeel: je leert alles wat je nodig hebt van onze eigen experts in het vak. En dat mag je gerust uniek noemen, want in Nederland is RE/MAX de enige makelaar die op deze manier traint in marketing en sales.

4. We zitten altijd dichtbij!
Met meer dan twintig kantoren verspreid door het hele land zit er altijd wel een RE/MAX makelaardij bij jou in de buurt. Dat betekent geen ellenlange files van en naar je werk, maar gewoon lekker aan de slag in je eigen omgeving.

5. Je maakt deel uit van een succesformule die zich al ruimschoots bewezen heeft
Grondleggers Dave en Gail Liniger introduceerden het RE/MAX concept in 1973 in de Verenigde Staten. Het basisidee is simpel: verbeter de werkomgeving, het niveau en het verdienmodel voor makelaars en het succes neemt toe. Deze professionele visie creëert een cultuur van samenwerking en succes. Momenteel werken meer dan 130.000 makelaars in meer dan 110 landen over de gehele wereld voor RE/MAX, en zijn in Nederland meer dan 140 zelfstandige RE/MAX makelaars actief.

6. Je kunt gebruik maken van het uitgebreide netwerk van RE/MAX
RE/MAX voorziet makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Bovendien profiteren zowel jij als je klanten van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren.

Overtuigd?
We kunnen natuurlijk nog even doorgaan met het opsommen van de voordelen van werken bij RE/MAX, maar waarschijnlijk ben je allang overtuigd. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het contactformulier op onze website invullen, zodat we contact met je kunnen opnemen om aan afspraak te maken. En wie weet zijn we dan binnenkort collega’s!

 

 

Openingstijden

Ons makelaarskantoor is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17:00 uur. Uiteraard kunt u de medewerkers van het kantoor na sluitingstijd bereiken op hun mobiele telefoon. 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar !!!

Zet ons aan het werk!

Verkopen / Kopen / Hypotheek / Waardebepaling

REMAX Dé Makelaar